Ειρήνη Κολλιδά

Μέσα στο νέο reality του ΑΝΤ1 “Η Φάρμα” θα δούμε σε λίγες ημέρες μία γνώριμη φυσιογνωμία και μιλάμε για την Ειρήνη Κολλιδά που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Η Ειρήνη Κολλιδά από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη γυμναστική και έτσι κατάφερε να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και φυσικά μετά ασχολήθηκε και επαγγελματικά με το αντικείμενο.

Βέβαια εκτός από τη γυμναστική η μεγάλη της αγάπη είναι και η φύση και για αυτό μεταξύ άλλων σπούδασε και Γεωπονική και Μελισσοκομία.

Γνωστό είναι και το πέρασμά της από την τηλεόραση με τις εκπομπές «it’s your life» και «Μεσημεριάτικα», ενώ έκανε ένα μεγάλο πέρασμα και από ραδιοφωνική παραγωγός σε γνωστούς ερτζιανούς σταθμούς στην Αθήνα.

Η ίδια όπως έχει δηλώσει ασχολείται αρκετές ώρες με τον κήπο στο σπίτι της και από εκεί καταναλώνει εκείνη και η οικογένειά της τα λαχανικά, ενώ μία νέα της ασχολία είναι και το κανόε καγιάκ.

Τα τελευταία 15 χρόνια αφιερώνει τον ελεύθερο της χρόνο σε δράσεις για την ενίσχυση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις. 

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ειρήνη και ο σκύλος της Ρόμπυ εκπαιδεύονται στη μέθοδο της θεραπευτικής επαφής με σκύλους, ως εθελοντές, για να παρέχουν υποστηρικτική θεραπεία σε ευπαθείς ομάδες παιδιών και ενηλίκων.