Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια γυναίκα που έχει “ανοιχτό μυαλό” και αυτό είναι κάτι που την κάνει αμέσως να ξεχωρίζει! Είναι μια πολύ αγαπητή τραγουδίστρια, κουκλάρα και όταν θέλει να πει κάτι, το λέει και στηρίζει τη γνώμη της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σε συνέντευξη της στον Pride 98,6 και τον Τάσο Μπιμπισίδη, έθιξε κάποια ζητήματα τα οποία απασχολούν πολύ κόσμο στη σύγχρονη κοινωνία και αναφέρθηκε στην εποχή όπου η ίδια χρειάστηκε βοήθεια από έναν ειδικό διότι δεν ένιωθε πολύ καλά μέσα της!

“Πέρασα την πρώτη μου κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα”. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε και στις ερωτικές προτιμήσεις των ανθρώπων και είπε :

“Εγώ από μικρή είχα gay φιλο που ήμασταν 12-13 χρονών και εκείνος ήδη ήξερε. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν ένας άνθρωπος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω αν ένας άνθρωπος είναι έτσι όπως είναι. Όλα τα παιδιά είναι άφυλα”. 

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως και εκείνη στην ηλικία των 13 ετών είχε τις δικές της αναζητήσεις και πως προσπαθούσε να ανακαλύψει τον εαυτό της!

Tσέκαρε και αυτά: