Ελένη Φουρέιρα

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια όπως και ο σύντροφος της, Άλμπερτο Μποτία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το αγοράκι της στις 7/2/2023 και όλα πήγαν πολύ καλά στον τοκετό ενώ μαζί της ήταν και ο αγαπημένος της σύντροφος ο οποίος ανυπομονούσε να δει από κοντά τον γιο του, ο οποίος θα είναι σίγουρα ένας κούκλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Μάλιστα, η Soula Glamorous  έκανε μια ανάρτηση όπου γράφει “It’s a boy, να τους ζήσει”, και φαίνεται πως απευθύνεται στο ζευγάρι!

Ήθελε πολύ να γίνει μητέρα

Η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη της στην ελληνική Vogue είχε αποκαλύψει πως ήθελε πολύ να γίνει μανούλα και επιτέλους τα κατάφερε.

“Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς”.

Τσέκαρε και αυτά: