Ελευθερία Ελευθερίου

Kαλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και έγινε μεγάλη συζήτηση για ένα story που που ανάρτησε στο Instagram όπου στηρίζει τον Νικο Μπάρτζη και θέλησε να εξηγήσει κάποια πράγματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε στην εκπομπή πως τυχαίνει να γνωρίζει ότι ο Μάριος Πρίαμος και η τραγουδίστρια είχαν βρεθεί αγκαλιά πίσω από την κάμερα και πώς υπήρξε ένα φιλί χωρίς να διευκρινίζει το σημείο στο σημείο δόθηκε!

H τραγουδίστρια είπε αρχικά πως ο λόγος για τον οποίο κατέβασε το story από το Instagram ήταν διότι ο κόσμος της έλεγε “καλά στηρίζεις τον Μπάρτζη μετά από αυτά που έκανε” και ήθελε πρώτα να ξεκαθαρίσει τι έχει γινει και να πει την άποψη της.

“Δεν έχει τίποτα έτσι όπως το λέει ο Νίκος. Ο Νίκος περνά κάποια πράγματα με ωμό. Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις με τον Μάριο. Κάποια πράγματα δε θέλαμε να τα πούμε δημόσια. Αυτά που θέλαμε να λύσουμε μεταξύ μας δε βγήκαν”, είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

“Με τον Νίκο με πείραξε ότι βγήκε και είπε κάτι που ήξερε ότι δεν θέλαμε. Τον έχω συγχωρέσει τον Μάριο αλλά μέχρι εκεί. Το λέω αυτό γιατί αυτό που είχαμε ήταν πολύ φρέσκο. Με πλήγωσε πολύ ο τρόπος που έγινε αλλά δεν μπορώ να ακυρώσω έναν άνθρωπο από τη ζωή μου που ξέρω τόσα χρόνια” ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος ωμός ο οποίος είχε από πίσω του δυο ανθρώπους οι οποίοι τον “έσπρωχναν” να πει πράγματα .

Τσέκαρε και αυτά: