Έλον Μασκ

Θετική φαίνεται πως είναι η ιταλική κυβέρνηση για τη “μάχη” που θέλουν να στήσουν οι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίας, Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ και οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο υπουργός Πολιτισμού μίλησε με τον Mr. Tesla για τη διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού γεγονότος που θα θυμίσει τα παλιά και ίσως να μη γίνει στη Ρώμη ενώ δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη μορφή που θα έχει και πότε θα γίνει.

“Δεν θα γίνει στη Ρώμη. Το σημαντικότερο είναι ότι ένα μεγάλο ποσό, πολλά εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται ότι θα δοθούν ως δωρεά σε δύο ιταλικά παιδιατρικά νοσοκομεία ώστε να ενισχυθούν οι εγκαταστάσεις τους και η επιστημονική έρευνα γύρω από την καταπολέμηση παιδικών ασθενειών. Θα είναι επίσης μια ευκαιρία να προβάλουμε διεθνώς την ιστορία μας και την αρχαιολογική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά μας”.

Τόσο ο Έλον Μασκ, όσο και ο δημιουργός του Facebook προκαλούν αδιάκοπα ο ένας τον άλλον από τον περασμένο Ιούνιο και είναι έτοιμοι να μπουν σε ένα ρίνγκ για να παλέψουν. Μάλιστα, και οι δύο προετοιμάζονται εντατικά κάνοντας διάφορα πράγματα στην καθημερινότητα τους για να δυναμώσουν.

Ο Elon Musk ήταν αυτός που έκανε την αρχή λέγοντας στον ανταγωνιστή του πως θέλει να παλέψουν σε κλουβί και ο Μάρκ του είπε απλά να διαλέξει την τοποθεσία που θα συγκρουστούν.

 

Τσέκαρε και αυτά: