Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ φαίνεται πως είναι έτοιμος να κατακτήσει και τον κόσμο του ποδοσφαίρου καθώς σκέφτεται πολύ σοβαρά να επενδύσει σε μια ποδοσφαιρική ομάδα η οποία έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε αναζήτησή ενός νέου ιδιοκτήτη και ο mr.Tesla, φέρεται να είναι ένας από τους υποψήφιους που θα καταθέσουν πρόταση για να πάρει την αγγλική ομάδα και να την οδηγήσει στο μέλλον.

Σύμφωνα με τη Daily Mail φέρετια να είναι ετοιμος να καταθέσει πρόταση 4,7 δις δολαρίων για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας. Στις 17 Φεβρουαρίου 2023 είναι η ημέρα όπου οι προσφορές που μπορούν να κατατεθούν, λήγουν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την πρόταση τους και να διαπραγματευτούν τους όρους.

Ο Έλον Μασκ παρακολουθεί πολύ στενά το ζήτημα της πώλησης σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το βρετανικό μέσο και δε θα αργήσει να κάνει πρόταση. Ωστόσο, απέναντι του θα βρει πολύ δυνατούς αντιπάλους όπως ο δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ που έχει στην κατοχή του την ομάδα Νις, και είναι ένας δυνατός υποψήφιος.

Και το Κατάρ μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι όπως και η Σαουδική Αραβία ενώ υπάρχουν φήμες και για μια μεγάλη εταιρεία των ΗΠΑ που θέλει να επενδύσει.

Τσέκαρε και αυτά: