Έλον Μασκ

H μεγάλη “μάχη” ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί και οι δυο ισχυροί άνδρες των Social media θα μπουν στο ρινγκ για να παλέψουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Για αρκετούς μήνες ακουγόταν πως οι δυο άνδρες προετοιμάζονται για έναν μεγάλο αγώνα και ο mr. Tesla θέλησε να επιβεβαιώσει όλες τις φήμες μέσω ενός post στο “Χ” γράφοντας:

“Ζάκ εναντίον Μασκ, Ο αγώνας θα προβληθεί με live streaming στο Χ. Όλα τα κέρδη θα δωθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό που αφορά τους βετεράνους”. 

Τόσο ο Έλον Μασκ, όσο και ο δημιουργός της META γυμνάζονται καθημερινά και επιδίδονται σε διάφορες “αθλοπαιδείες” με σκοπό να δυναμώσουν το κορμί τους για να ανταπεξέλθουν στον αγώνα που φέρεται πως θα γίνει!

Κανείς δεν ξέρει που θα γίνει ο μεγάλος αγώνας και φήμες ήθελαν την ιταλική κυβέρνηση να προσφέρει το Κολοσσαίο για να διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση!

Η κόντρα ανάμεσα στους δυο άνδρες φούντωσε το τελευταίο διάστημα καθώς η META λάνσαρε το Threads, ένα μέσο το οποίο θυμίζει το Χ και κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ λαό.

Προς το παρών αναμένουμε!

Tσέκαρε και αυτά :