Έμα Στόουν

Η Έμα Στόουν βρέθηκε στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, αφήνοντάς μας έκπληκτους, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της της ταινίας “Βληχή” του Γιώργου Λάνθιμου.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, ανέβηκε στην σκηνή και αναφέρθηκε στο έργο του Λάνθιμου, το οποίο λόγω της τεράστιας κινητοποίησης των ηθοποιών του Χόλιγουντ για τα δικαιώματά τους, δεν μπόρεσε να το κάνει.

Η πρώτη συνεργασία της Έμα Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου, ήταν στην ταινία “The Favourite” του 2018, η οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Μεταξύ άλλων, έκαναν πλάκα πάνω στη σκηνή, λέγοντας πως οι ταινίες του Λάνθιμου, συνηθίζουν να αφορούν το σεξ, τον θάνατο και τις κατσίκες, οι οποίες εμφανίζονται σε αυτή την ταινία.

Η Έμα Στόουν δήλωσε χαρακτηριστικά για τον σκηνοθέτη “είναι σαν να μην σταματάει, κάθε μέρα. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, “Κατσίκες – τι νομίζεις; Θάνατος;” Εγώ λέω “εντάξει, πάλι; Το γυρίσαμε αυτό πριν από τρία χρόνια”.

Με αφορμή την ταινία η Έμα Στόουν, υπογράμμισε ότι “ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε” να γυρίζει βουβή ταινία, συμπληρώνοντας: “Αν δε χρειαζόταν να μιλήσω ποτέ ξανά, θα ήμουν ενθουσιασμένη. Και το ίδιο θα έκαναν και πολλοί άλλοι άνθρωποι”.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας:

“Μιλάω σοβαρά. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα να μην χρειάζεται να μιλάω. Εύχομαι συχνά να σκεφτόμουν ότι θα μπορούσαμε να κόψουμε πολλούς διαύλους επικοινωνίας, επειδή οι άνθρωποι μπορούν να πουν πολύ περισσότερα χωρίς να μιλούν”.

Εκείνη την ώρα ο Λάνθιμος της πρότεινε να “κάνει μια βουβή παρουσίαση” με την Έμα Στόουν να λέει στο κοινό: “Χειροκροτήστε αν σας αρέσει αυτή η ιδέα”, με τους ανθρώπους να ανταποκρίνονται. Η ηθοποιός κατέληξε στο ότι: “Θα το κάνω μόλις τελειώσει η απεργία”.

Τσέκαρε και αυτό:

Survivor: Νέος κύκλος για το ριάλιτι

Ζύμη για πίτσα: Εύκολη συνταγή και για αρχάριους