Ενέργεια

Ενέργεια : Όταν ξυπνάμε το πρωί, συνήθως επιλέγουμε να πιούμε έναν καφέ και να ετοιμαστούμε γρήγορα, γρήγορα για τη δουλειά γιατί πολλοί από εμάς θα προτιμούσαμε να αράζουμε στις Μαλδίβες, αλλά δυστυχώς, πρέπει να ζήσουμε κιόλας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πρωινή βαρεμάρα που έχουμε όλοι δεν είναι και ότι καλύτερο διότι χάνουμε πολύτιμη ενέργεια η οποία θα μας δώσει ώθηση να συνεχίσουμε την ημέρα μας και ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάμε το πρωινό μας ίσως να μην είναι και ο καλύτερος για να έχουμε ανεβασμένη διάθεση!

Υπάρχουν δυο πολύ απλά πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις ενέργεια το πρωί και δεν χρειάζεται να πολυκουραστείς!

#1. Φτιάξε ένα καλό πρωινό 

Το καλό πρωινό είναι αυτό που σίγουρα θα γεμίσει το στομάχι σου και θα σε κάνει αμέσως να νιώσεις καλύτερα! Ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη θα σε βοηθήσεις να ξεκινήσεις πολύ σωστά την ημέρα σου! Μην ξεχνάς πως ένα γεμάτο στομάχι δε φέρνει γκρίνια!

#2.Κάνε διατάσεις ή stretching 

Αφού ξύπνησες, έπλυνες τα μουτράκια σου και ήπιες μια γουλιά καφέ, μπορείς να κάτσεις στο πάτωμα και να κάνεις απλές διατάσεις για να δώσεις στο σώμα σου τη χαρά να τεντωθείς σωστά και να προετοιμαστεί για μια γεμάτη μέρα. Αν θέλεις να κάνεις και λίγες ασκήσεις δεν θα πούμε όχι!

Τσέκαρε και αυτά: