επιδερμίδα

Για να φανεί πιο ομοιόμορφο το μακιγιάζ, σίγουρα χρειάζεται να υπάρχει μία καλή βάση από πίσω, με λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Ακόμα και αν δεν έχεις τόσο χρόνο, αν κάνεις τα απαραίτητα βήματα στο skincare σου, και ξεβάφεσαι πριν κοιμηθείς, τότε το δέρμα σου θα αρχίσει να σε ευγνωμονεί.

Πέρα από τα κλασικά και βασικά προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείς, υπάρχουν κάποια μυστικά ομορφιάς για λάμψη και ενυδάτωση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

1)Μάσκα προσώπου matcha

Το matcha είναι η σκόνη που δημιουργείται από τα φύλλα του πράσινου τσαγιού και ετυμολογικά προέρχεται από τις λέξεις matsu τρίβω + cha (tea), στην Κινέζικη διάλεκτο chá που σημαίνει τσάι.

Το matcha έχει πολλές ιδιότητες που είναι ωφέλιμες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα προσώπου με απλά υλικά:

1 κ.σ. σκόνη matcha
1 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.γ. χυμό από λεμόνι

Αφού δημιουργήσεις το μείγμα με όλα τα παραπάνω υλικά, τα απλώνεις στο πρόσωπο και περιμένεις 10 λεπτά. . Η μάσκα έχει αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, τα οποία θα φωτίσουν και θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα. Μόλις ξεπλύνεις προχώρησε προχώρησε στα επόμενα βήματα του skincare σου.

2)Πρησμένα μάτια

Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις τσάι, μην πετάξεις το σακουλάκι, αλλά βάλτο στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει τοποθέτησέ το κάτω από τα μάτια σου, καθώς μπορεί να προσφέρει περισσότερα από ένα απλό παγάκι, και θα ξεπρηστούν.

3)Βάλε τα πάντα στο ψυγείο

Αν βάλεις όλα τα face rolls και τις μάσκες προσώπου πριν τις χρησιμοποιήσεις στο ψυγείο θα βοηθήσει να απορροφηθούν καλύτερα τα προϊόντα και θα εξαφανίσουν οποιαδήποτε φλεγμονή

4)Ενυδατική κρέμα σε νωπή επιδερμίδα

Αφού καθαρίσεις την επιδερμίδα σου, και σκουπιστείς ταμποναριστά, βάλε την ενυδατική σου όσο ακόμη το πρόσωπο είναι νωπό, για να κλειδώσεις την μέγιστη υγρασία. Αυτο το beauty hack λειτουργεί και σε πρόσωπο και σε σώμα.

Τσέκαρε και αυτά:

Διονύσης Ατζαράκης: Το χιουμοριστικό βίντεο για τον Κασσελάκη

Καρμπονάρα: Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή μέσα σε 15 λεπτά