Eurovision

Ο Duncan Laurence κατάφερε το 2019 να κερδίσει τη Eurovision το 2019 για την Ολλανδία με το τραγούδι “Arcade”, μια μπαλάντα την οποία ακούμε μέχρι και σήμερα! Και είχε κάνει μεγάλη αίσθηση με τις δηλώσεις του για τη σεξουαλικότητα του και τις προτιμήσεις του!

Ο Ολλανδός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία και είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως είναι περήφανος να δείχνει ποιος είναι και πως πάνω από όλα είναι καλλιτέχνης!

Μέσω του λογαριασμού του αποκάλυψε με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram πως παντρεύτηκε τον επί πολλά χρόνια σύντροφο του, Jordan Garfield και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O νικητής της Eurovision 2019 είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση με την μπαλάντα του καθώς είχε ανέβει στη σκηνή και είχε μαγέψει τους πάντες με την υπέροχη φωνή του.

 

Ο μεγάλος διαγωνισμός μουσικής που διεξάγεται κάθε χρόνο σε μια ευρωπαϊκή πόλη – στη νικητήρια χώρα βασικά – έχει καταφέρει να απασχολήσει πολύ καθώς οι συμμετέχοντες είναι καλλιτέχνες που διαθέτουν μεγάλη φαντασία και θέλουν να δημιουργούν υπερθεάματα διότι είναι κατά βάση ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο φέρνει έσοδα σε όλα τα κρατικά κανάλια.

 

Τσέκαρε και αυτά: