Εβελίνα Πετρουγάκη

Η Εβελίνα Πετρουγάκη είναι ένα από τα κορίτσια που κατάφερε να περάσει στο σπίτι του GNTM και η μελαχρινή καλλονή έχει καταφέρει να μας προκαλέσει το ενδιαφέρον με την εμφάνιση της αλλά και με όσα κάνει στη ζωή της!

Το κορίτσι με το άκρως καλλίγραμμο κορμί έκανε τους κριτές να προβληματιστούν κατά τη διάρκεια της οντισιόν καθώς δεν είχε αρκετό άγχος και δεν ήταν εύκολο για εκείνη να μιλήσει και να δείξει πόσο πολύ θέλει να μπει στο σπίτι των μοντέλων!

Τι πρέπει να ξέρεις για την Εβελίνα Πετρουγάκη

Η Εβελίνα είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Αθήνα αλλά μένει στη Λάρισα, όπου και σπουδάζει βιοχημεία. Δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, πέρα από μία ερασιτεχνική φωτογράφιση. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού μόντελινγκ. Όταν ήταν μικρή έπαιζε μπάσκετ ενώ έχει μία μικρότερη αδελφή που ασχολείται με το βόλεϊ. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ειλικρινή, πειθαρχημένο, δυναμικό και ανεξάρτητο. Αυτό όμως, που, όπως λέει, την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει μία άκρως επιβλητική παρουσία στον χώρο.

MOTTO: Πάμε πιο γρήγορα/Ο πρώτος στόχος είναι να έχεις στόχο

Η Εβελίνα εκτός από τη δυναμική παρουσία στο σπίτι του GNTM, έχει και δυναμική παρουσία στο Instagram! Και όπως καταλαβαίνεις, σπεύσαμε να την αναζητήσουμε και να δούμε τι φωτογραφίες έχει αναρτήσει κατά καιρούς!

Και η μια είναι καλύτερη από την άλλη!

Τσέκαρε την : 

Περιμένουμε να δούμε πόσο θα προχωρήσει στο παιχνίδι και να θα προλάβει να συμμετάσχει στα makeovers του GNTM τα οποία έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς είναι ένα σημείο στο παιχνίδι στο οποίο μπορεί κάποιος να καταλάβει τη διάθεση που έχουν τα μοντέλα.

Άραγε θα καταφέρει να φτάσει τελικό;

Τσέκαρε και αυτά :

Άλκηστις Πρωτοψάλτη : Το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι

Σασμός : Το χιουμοριστικό σχόλιο του Πετρετζίκη