Εύα Καϊλή

H Εύα Καϊλή κατάφερε να δει το όνομα της να παίζει παντού, καθώς φέρεται να έχει συλληφθεί από τις βελγικές αρχές για διαφθορά. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται και η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

 Η ευρωβουλευτής είναι μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο Ευρωκοινοβούλιο και κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με δηλώσεις της αλλά και με τον τρόπο ζωής της.

Ποια είναι η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή

Είναι μια γυναίκα με πολλές ιδιότητες καθώς είναι δημοσιογράφος, αρχιτέκτονας, διεθνολόγος και πολιτικός και έχει αποφασίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο ευρωκοινοβούλιο από το 2014.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Kaili (@evakaili)

Γεννημένη στις 26 Οκτωβρίου 1978, η ευρωβουλευτής ήξερε από μικρή ηλικία πως θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και το 1992 έγινε μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.

Oι γονείς της Αλέξανδρος Καϊλής και Μαρία Ιγνατιάδου είναι δυο άνθρωποι που πάντα τη στήριζαν. Ο πατέρας της είναι μηχανολόγος μηχανικός που γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και η μητέρα της είναι Μικρασιάτισσα, που μεγάλωσε στην Ημαθία.

6+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις 

#1. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο ΜEGA, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακογια την περίοδο 2004-2007.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Kaili (@evakaili)

#2. Υπήρξε σύμβουλος επικοινωνίας για ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες και σε ένα μεγάλο όμιλο ΜΜΕ στην Ελλάδα.

#3. Η Θεσσαλονικιά ξανθιά με το εντυπωσιακό πρόσωπο ήταν το νεότερο μέλος του δημοτικού συμβουλίου που εξελέγη το 2002 της Θεσσαλονίκης.

#4.Έχει λάβει το βραβείο Ευρωβουλευτής της Χρονιάς για την Ψηφιακή Εποχή και τις Νέες Τεχνολογίες το 2018.

#5.Το 2014 εξελέγη για πρώτη φορά ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη και  έλαβε 122.054 ψήφους.

#6. Κατάφερε να εκλεχθεί ως μια από τις 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στις 18 Ιανουαρίου 2022 με 454 ψήφους.

+1. Έχει σχέση με τον Φραντσέσκα Τζιόρτζι
Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικες συνταγές : Πώς να φτιάξεις έγκ νογκ

Τάκης Ζαχαράτος : Μεταμορφώθηκε σε Βανδή και Μπισμπίκη