Εύη Σαλταφερίδου

Το παρεάκι Εύη Σαλταφερίδου, Ηλίας Μπόγδανος και Ηλίας Γκότσης “έσπασε” καθώς ο τελευταίος παίκτης πιάστηκε να έχει “παράνομες δράσεις” στο Survivor All Star και κατηγορήθηκε για συννενόηση με local να του φέρει τροφή και την οποία φέρεται να πήρε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στην Ελλάδα και από τα πρώτα του λόγια φαίνεται πως πήρε πάνω του όλο το “βάρος” των κατηγοριών καθώς ανέφερε σε stories του πως αν ήθελε, θα επέστρεφαν και άλλοι παίκτες στην Ελλάδα μετά από όλα όσα έγιναν. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως υπονοεί τους δυο “φίλους” του τους οποίους έχει κάνει και unfollow.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” , αποκάλυψε πως η Εύη Σαλταφερίδου και ο Ηλίας Μπόγδανος έχουν αλλάξει συμπεριφορά στην καλύβα και είναι διαρκώς στο μέρος που μένουν και δε μένουν λεπτό μόνοι, παρά μόνο όταν πρέπει να κάνουν την “ανάγκη” τους.

Οι δυο παίκτες φέρεται να θέλουν να “πετάξουν” από πάνω τους κάθε κατηγορία η οποία μπορεί να τους εμπλέκει με τον Ηλία Γκότση και ίσως να θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο. Το μόνο που κάνουν ορισμένες φορές, είναι να μιλούν χαμηλόφωνα μεταξύ τους αλλά πάντα στην καλύβα.

Τσέκαρε και αυτά: