Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι φίλοι! Και αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο καθώς έχουν γίνει τοποθετήσεις οι οποίες φανερώνουν πως υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι πρώην παίκτες του Survivor All Star έχουν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και έχουν εκτοξεύσει πυρά ο ένας στον άλλον! Και όπως καταλαβαίνεις υπάρχει μεγάλο beef!

Η επιχειρηματίας βγαίνοντας από το παιχνίδι μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον φαρμακοποιό και ο Μαρτίκας δήλωσε ανοιχτά πως εκείνη ήταν αυτή που προσπάθησε να καταστρέψει τη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια ανάρτηση σε story στο Instagram και είναι πολύ ξεκάθαρο πως είναι ένα μήνυμα προς τον Σπύρο Μαρτίκα! Χαρακτριστικά έγραψε πάνω σε μια εικόνα ενός κλόουν:

“Όταν απελπισμένα παλεύεις να καλύψεις την ταυτότητα σου… Βγάζοντας στρατηγικά τον οχετό από μέσα σου , με μόνιμο σκοπό την υποβάθμιση των γύρων σου με απώτερο σκοπό να καλύψεις τα χάλια σου”.

Η ανάρτηση είναι ξεκάθαρη καθώς γίνεται λίγες μέρες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει ο φαρμακοποιός και από ότι φαίνεται, η κόντρα θα συνεχιστεί!

Tσέκαρε και αυτά: