Ευρυδίκη Βαλαβάνη

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να κάνει μια νέα αλλαγή στα μαλλιά της μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές και πλέον είναι μια περήφανη, μακρυμαλλούσα μελαχρινή δημοσιογράφος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η instagrammer και All Star αποφάσισε να επισκεφτεί το κομμωτήριο και να αφεθεί στα χέρια της αγαπημένης της hair stylist! Με μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες μας έδειξε το νέο της look!

Όπως βλέπεις η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε μια αλλαγή η οποία της ταιριάζει απόλυτα και θα γράφει πολύ ωραία στο τηλεοπτικό γυαλί!

Τα μαλλιά της φαίνεται να έχουν μακρύνει αρκετά και από ότι φαίνεται έχει βάλει λίγο extencions για να δώσει όγκο στα μαλλιά της και να φανεί ακόμη περισσότερο το καστανό σκούρο χρώμα που έχει αποκτήσει!

Η instagrammer θα βρίσκεται στην εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega και κάνει την μεγάλη επιστροφή της στα τηλεοπτικά μετά από αρκετό καιρό.

Είναι ανανεωμένη, περνά πολύ καλά στην τηλεοπτική της ζωή και τα επαγγελματικά φαίνεται να έχουν μπει και αυτά με τη σειρά τους σε νέα μονοπάτια τα οποία σίγουρα θα απασχολήσουν!

Η νέα αλλαγή είναι τέλεια!

Tσέκαρε και αυτά: