Μαγαζιά Αθήνα

Φαγητό Αθήνα : Ένα από τα events που αξίζει την προσοχή είναι αυτό που παρουσιάζει η “οικογένεια” του Pentehouse και γίνεται στο Amber Urban Resto Bar στην οδό Κολοκοτρώνη 38 στο κέντρο της Αθήνας.

Η Chef Kate φοράει τα “καλά της” και κατεβαίνει στο γνωστό μαγαζί με σκοπό να καλωσορίσει τον κόσμο σε ένα νέο project το οποίο έχει ήδη αρχίσει να “ακούγεται” πολύ στην Αθήνα.

“The Gold American Sundays”, ένα event το οποίο στο προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς θα δοκιμάσεις πιάτα τα οποί παραπέμπουν στην αμερικάνικη κουλτούρα αλλά έχουν ένα ξεχωριστό twist το οποίο θα σε ενθουσιάσει, ενώ η αγαπημένη Chef Kate με τον αυθόρμητο και πάντα αγαπητό χαρακτήρα της θα σε κάνει να μη θες να σταματήσεις να συζητάς μαζί της για μαγειρική αλλά και για τις προτάσεις που έχει να σου κάνει.

Η παρέα του “The Penthouse Family” για μια ακόμη φορά δοκιμάζει να ταράξει την Αθήνα με κάτι διαφορετικό και το φαγητό είναι στο προσκήνιο αυτή τη φορά! Οπότε αν είσαι γνήσιος foodie και αναζητάς κάτι τα οποίο δεν έχεις βρει ακόμη στην Αθήνα, κάνε μια βόλτα στο Amber και ζήσε μια μοναδική εμπειρία την οποία δε θα ξεχάσεις!

Φαγητό Αθήνα : Το event ξεκινά στις 20:00 και εννοείται ότι μπορείς να κάνεις την κράτηση σου και να δεις από πρώτο χέρι τι πραγματικά συμβαίνει! Οι selfies και οι φωτογραφίες από τα φαγητά “επιβάλλονται” ενώ είναι σίγουρο πως πολλοί φίλοι που δε σε ακολούθησαν θα “ζηλέψουν” τα πιάτα που θα δοκιμάσεις!