Φαγητό Ψυχικό

Φαγητό Ψυχικό : Ένα Σάββατο βράδυ του Απριλίου,μαζευτήκαμε με την παρέα μας και αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα για να κάνουμε μια “διατροφική αμαρτία”! Και επειδή όλοι μοιραζόμαστε μια ιδιαίτερη αγάπη για την πίτσα και γενικότερα για την ιταλική κουζίνα, βρεθήκαμε στο “Τάλε Κουάλε” για να απολαύσουμε τα πιάτα του γνωστού εστιατορίου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια για το μαγαζί αυτό, και ως γνωστοί foodies που θέλουμε να δοκιμάζουμε τα πάντα, βρεθήκαμε σε ένα πολύ χαριτωμένο χώρο ο οποίος είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει dinner dates, παρέες που θέλουν να φάνε καλά αλλά και οικογένειες που αγαπούν την ιταλική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα.

Αφού καθίσαμε και απολαύσαμε ένα ποτήρι κρασί, έφτασε η στιγμή να παραγγείλουμε και δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε από τον κατάλογο του μαγαζιού καθώς οι επιλογές ήταν πολλές. Όλοι, όμως είχαμε ένα κοινό στόχο! Την πίτσα!

Δοκιμάσαμε πολλών ειδών γεύσεις και ξεχωρίσαμε την πίτσα με την αγκινάρα και το σύγκλινο Μάνης, και την πίτσα με την ποικιλία μανιταριών! Ωστόσο, κάναμε και μια τσαχπινιά παραγγέλνοντας τα φρέσκα ραβιόλια με τυρί μασκαρπόνε τα οποία ήταν “του ονείρου” και το σκορδόψωμο με σαλάμι Λευκάδας το οποίο ήταν άψογο.

Αφού φάγαμε το “σύμπαν” και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε, προχωρήσαμε στο γλυκό και δοκιμάσαμε την τέλεια πανακότα η οποία ήταν εξαιρετικά κρεμώδης και ήταν ότι έπρεπε για να κλείσουμε πολύ ευχάριστα τη βραδιά! Οι τιμές είναι πολύ καλές – μεσαίου τύπου φαντάσου – και σίγουρα είναι “value of money” φαγητό.

Στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα αν είσαι λάτρης της ιταλικής και της ελληνικής κουζίνας, αν σου αρέσει να δοκιμάζεις ιδιαίτερες γεύσεις και αν αγαπάς τα μέρη τα οποία είναι απλά αλλά έχουν αυτό το bellissimo feeling που αναζητάμε όλοι στην καθημερινότητα μας.

Tσέκαρε και αυτά: