Φαίη Σκορδά

Πρεμιέρα έκανε η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή “Το Πρωινό Μας” μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ και πρέπει να σου πούμε πώς υπήρξε μια ιδιαίτερη χαρά καθώς είδαμε ένα πολύ φωτεινό πλατό με όμορφα χαμόγελο και θετική διάθεση.

 

Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πληθώρα ειδήσεων, και δυστυχώς οι περισσότερες από αυτές είναι άσχημες. Πολύ άσχημες!

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να “φωτίσει” την ημέρα μας και έχοντας στην παρέα της αγαπημένα της πρόσωπα, δημιούργησε ένα όμορφο κλίμα το οποίο “πέρασε” στον τηλεθεατή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Η παρουσιάστρια έχει ένα τεράστιο ατού το οποίο κάνει κάθε γυναίκα αλλά και άνδρα να νιώθει άνετα όποτε την παρακολουθεί! Μιλά με πολύ όμορφα λόγια και αγαπά τις γυναίκες. Και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Ο τρόπος με τον οποίο κοιτά τις γυναίκες και ο τρόπος με τον οποίο μιλά για αυτές είναι φοβερός. Και δε γίνεται να τον αγνοήσει κανείς. Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές οι οποίες δε θα είναι και πολύ ευχάριστες αλλά προς το παρόν, μας είχε λείψει μια εκπομπή τόσο… “φωτεινή”.

παράλληλα, είναι μια γυναίκα που το politicla correctness είναι στο “αλφαβητάρι” της και σκοπός της είναι να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα! Δεν κρίνει και ότι λέει φαίνεται πώς προέρχεται από ένα μέρος όπου υπάρχει… αγάπη!

So, Φαίη Σκορδά έχει τη ψήφο μας!

 

Τσέκαρε και αυτό : Μαύρισμα: Οι μύθοι και οι ασθένειες