Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα κορίτσια του Instagram που έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα εκατομμύριο followers γιατί χαρίζει στον κόσμο όμορφες εικόνες, κάνει διαγωνισμούς και έχει ένα πολύ γλυκό και ζεστό χαμόγελο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H παρουσιάστρια πάντα επιλέγει να έχει περιποιημένα νύχια και της αρέσει να κάνει διαφορετικά πράγματα τα οποία συνήθως καταλήγουν να είναι ωραίες προτάσεις για τις αγαπημένες της followers. 

Αυτή τη φορά, η Φαίη Σκορδά επέλεξε μια μεγάλη τάση του φετινού καλοκαιριού στα νύχια της και τη βλέπουμε με ένα super glossy transperant φούξια nail look το οποίο θα μπορούσες να κάνεις και εσύ!

Το συγκεκριμένο nail look είναι ημιδιαφανές και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα σε συντροφεύσει στις φετινές διακοπές σου και να το ταιριάξεις με fun looks τα οποία θα αναδεικνύουν το μαύρισμα σου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)


Η συγκεκριμένη ιδέα για νύχια την οποία επέλεξε η Φαίη Σκορδά είναι ιδανική για όλα τα κορίτσια και έφτασε η στιγμή να τη δοκιμάσεις και εσύ! Και αν δεν είσαι φαν του φούξια, υπάρξουν και άλλα χρώματα τα οποία θα μπορέσεις να ανακαλύψεις όπως είναι το κίτρινο και το μπλε!

Τσέκαρε και αυτά :