Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα να κάνει πολύ ιδιαίτερα χρώματα στα νύχια της και έχει αφήσει για λίγο στην άκρη το κλασικό γαλλικό μανικιούρ και το κόκκινο, που είναι από τα αγαπημένα της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παρουσιάστρια πάντα κάνει ενδιαφέρουσες προτάσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι followers της εμπνέονται από τα looks της.

Αυτή τη φορά η Φαίη Σκορδά επέστρεψε με μια νέα πρόταση η οποία αφορά στα νύχια των χεριών και των ποδιών και πρέπει να πούμε πως έκανε την ανατροπή!

Σε μια φωτογραφία τη βλέπουμε να έχει κάνει ένα mani-pedi το οποίο δεν είναι στο ίδιο χρώμα αλλά είναι matchò-matchy καθώς η χρωματική παλέτα ταιριάζει!

Η Φαίη επέλεξε να κάνει ένα πορτοκαλί χρώμα στα νύχια των χεριών της και στα νύχια των ποδιών της επέλεξε ένα φλούο πράσινο χρώμα! Μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση με την οποία εξέπληξε ευχάριστα το κοινό της και εμάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Τα δυο χρώματα που επέλεξε είναι άκρως καλοκαιρινά και μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της και να κάνεις mani-pedi με αυτές τις αποχρώσεις!

Ωραία πρόταση αν σύντομα έχεις ραντεβού για μανικιούρ και πεντικιούρ!

Tσέκαρε και αυτά: