Φάρμα

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά για τη Φάρμα και η αρχηγία  του Κουτσαβάκη συνεχίζει να είναι πηγή έντασης και να προκαλεί πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις.

Η νέα ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ο τρόπος που την διαχειρίζεται ο ΑΡΧΗΓΟΣ εξοργίζει τους παίκτες. Κάποιοι βάζουν το χέρι στο… μέλι, αλλά τελικά δεν θα αποδειχτεί τόσο γλυκό γι’ αυτούς.

Ένας τραυματισμός που οδηγεί στο νοσοκομείο, αλλά και η «εισβολή» δύο νέων παικτών διαταράσσουν τις ισορροπίες στη ΦΑΡΜΑ.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:30

  • Όλοι οι παίκτες περιμένουν ότι η Νάιρα, που αποχώρησε, θα κάνει την ανατροπή και δεν θα αφήσει ΑΡΧΗΓΟ τον Κουτσαβάκη. Για τη Νάιρα, όμως, η ανατροπή είναι να δώσει το «χρίσμα» στον Κουτσαβάκη, όπως και κάνει, «γκρεμίζοντας» τις ελπίδες για μια ήσυχη εβδομάδα στη ΦΑΡΜΑ.
  • Μετά την ανακοίνωση του νέου αρχηγού, ο Κουτσαβάκης και ο Αστρινός προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους και όλα δείχνουν ότι το κλίμα εξομαλύνεται. Ο Κουτσαβάκης δηλώνει ότι θα είναι ευγενικός και ότι δεν θα κάνει, πλέον, τρέλες. Τα κορίτσια, όμως, για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους κρύβουν κάποιες από τις προμήθειες.
  • Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ στη Φάρμα ανακοινώνει στους παίκτες την ΑΠΟΣΤΟΛΗ, η οποία είναι να βάλουν γρασίδι, να φτιάξουν μονοπάτια και να επεξεργαστούν μαλλί με παραδοσιακό τρόπο. Το έπαθλο είναι 10 έξτρα κότες.
  • Όλοι ενθουσιάζονται από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ εκτός από τον ΑΡΧΗΓΟ, οποίος έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Ο Κουτσαβάκης «καίει» τις οδηγίες για την κατασκευή των μονοπατιών, γεγονός που προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. Ο συνήθως ήρεμος Μάνος του ζητάει, σε έντονο ύφος, να φύγει από τη ΦΑΡΜΑ, ενώ η Αθανασία τον καλεί να παραιτηθεί από ΑΡΧΗΓΟΣ. Οι μόνες που δείχνουν ότι έχουν καταλάβει το παιχνίδι του Κουτσαβάκη είναι η Αγγελική και η Μαρία. Η Αγγελική, μάλιστα, θεωρεί αδικαιολόγητη την τόσο ακραία επίθεση των υπολοίπων εναντίον του Κουτσαβάκη.
  • Ο Γρηγόρης κάνει παράπονα στη Σάσα ότι η Αγγελική δεν χάρηκε που αποκαταστάθηκε ο ώμος του. Η Σάσα ενημερώνει την Αγγελική και η Αγγελική διασκεδάζει τα παράπονα του Γρηγόρη την επόμενη ημέρα.
  • Λίγο πριν τον αγώνα, η Αγγελική λέει στη Σάσα ότι ο Μάνος, εξαιτίας της Ασυλίας που έχει αυτήν εβδομάδα λόγω τραυματισμού, έχει ανοίξει για πρώτη φορά το στόμα του και αντιδρά.
  • Στον ΑΓΩΝΑ ΑΣΥΛΙΑΣ στη Φάρμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αντικαθιστά τον Σάκη Τανιμανίδη, που είναι άρρωστος.
  • Όμως, αυτό δεν είναι το μόνο απρόοπτο. Η Αγγελική τραυματίζεται και ο αγώνας διακόπτεται. Της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες, αλλά πρέπει να επισκεφτεί το νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της.
  • Τελικά, ο αγώνας συνεχίζεται. Ποιος από τους παίκτες θα κερδίσει την ΑΣΥΛΙΑ και θα γλυτώσει τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ του Κουτσαβάκη, αλλά και τα καρφιά των συμπαικτών του;