Female President

Ο Female President γράφει και ηχογραφεί το δεύτερο EP τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού του 2023, “The Healing Ritual”. “Έχω ακούσει την ιστορία πίσω από το πρώτο μπάσο και τους στίχους του Johnny Moss για το συγκρότημα. Το τραγούδι “Waves As Sharp As Knives” γεννήθηκε στο τραπέζι της κουζίνας με μια εγκάρδια πρόθεση να μεταφέρει τόσο τη λύπη όσο και την ελπίδα. Δημιουργήθηκε προς το τέλος μιας δεκαεπτάχρονης πορείας με το συγκρότημα πριν από τη γυναίκα Πρόεδρο “ – Dréa.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Dréa και ο Jasper αργότερα βελτίωσαν και διασκεύασαν τη μουσική και τους στίχους. Η Dréa εντόπισε στις λέξεις μια βαθύτερη έννοια των αθετούμενων υποσχέσεων και της κλιματικής αλλαγής. Αυτό που ξεχωρίζει το “Waves” είναι ότι διαθέτει μόνο τα τρία βασικά όργανα και τις φωνές των Dréa και Johnny. Το τραγούδι είναι ένα μήνυμα ακλόνητης ελπίδας μέσα σε έναν όλο και πιο σκοτεινό κόσμο. Είναι προφανές ότι αυτή τη φορά, τα κάνουν όλα για αγάπη.

Το WAVES AS SHARP AS KNIVES είναι το δεύτερο σινγκλ που κυκλοφόρησε από το “The Healing Ritual” και δίνει τον τόνο για έναν πολύ δυνατότερο, πιο επιθετικό και δυναμωτικό ήχο από το “Our Year To Grieve”. Η θεραπεία είναι μια σκληρή και χαοτική διαδικασία, απαιτεί συχνά πόνο και δυσφορία για να δημιουργηθεί κίνητρο για αλλαγή. Συχνά, όταν εργάζεστε για να βελτιώσετε τη ζωή ή τις περιστάσεις σας, βρίσκεστε περιτριγυρισμένοι από αγνώστους και έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Το Healing Ritual εξερευνά τη διαδρομή με το τρενάκι του λούνα παρκ από τον πόνο στην ειρήνη.

“Waves As Sharp As Knives”:

FEMALE PRESIDENT

Ένα αμερικανικό οικογενειακό τρίο εμπνευσμένο από τις πρώτες ρίζες του rock n roll. απλοϊκά riff που αυλακώνουν και δυναμική που φτιάχνει τον πυρετό. Ξεκινώντας κατά τη διάρκεια της πανδημίας ως ένας τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις ακυρωμένες περιοδείες και τους κλειστούς χώρους, η Γυναίκα Πρόεδρος γράφει τραγούδια με ειλικρινή θάρρος και συναισθηματική ατμόσφαιρα στα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ροκάρετε. Συνδυάζοντας τα μοναδικά τους στυλ παιξίματος και τη γνήσια αγάπη για τη μουσική, οι Female President είναι ένα δυναμικό μοντέρνο ροκ συγκρότημα με δικό του ήχο.

Tσέκαρε και αυτά: