Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τα καταγάλανα μάτια της και την εξαιρετική ερμηνεία της ως μοναχή “Ελισάβετ” στη σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο“.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός έκανε το πρώτο της τηλεοπτικό ντεμπούτο μέσω της γνωστής σειράς και από τις πρώτες σκηνές που είδαμε, καταλάβαμε πως διαθέτει πηγαίο ταλέντο το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Για να μπορέσει να βρει τον εαυτό της μέσα στον ρόλο που δέχτηκε με μεγάλη χαρά, χρειάστηκε να περάσει κάποιες μέρες σε μοναστήρι για να μπορέσει να νιώσει όλα εκείνα τα συναισθήματα που βιώνει ένας άνθρωπος που παίρνει αυτή την απόφαση. Και τη βοήθησε πολύ για να κατανοήσει κάποια πράγματα.

4+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου

    • Γεννήθηκε στην Αγγλία. Έμεινε στη χώρα μέχρι τα 7 έτη και έπειτα ήρθε με την οικογένεια της στην Ελλάδα. Ωστόσο, επέστρεψε για να σπουδάσει αγγλική λογοτεχνία.
    • Έχει μεταπτυχιακό στην κλασική φιλολογία και σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο.
    • Έχει εργαστεί ως παραγωγός στο εξωτερικό και έχει σκηνοθετήσει μια ταινία μικρού μήκους η οποία ονομάζεται “Locked In”. Μάλιστα, έχει παίξει στις ξένες σειρές “Fast Forward” και “Chance Encounters”.
    • Έχει μια αδερφή την Άννα Μετίν οποία μοιάζουν πολύ! Η αδερφή της είναι χορεύτρια και μένει στο Μάντσεστερ.

    • Έχει σχέση τα τελευταία 8 χρόνια με τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Νίκολιτς ο οποίος είναι Σέρβος και κάνουν πολύ συχνά ταξίδια!

Είναι μια νέα γυναίκα η οποία είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και μέσω αυτού μας δείχνει διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της αλλά και την οικογένεια της, την οποία λατρεύει!

Έχει γίνει πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της, μιας και την επόμενη σεζόν θα εμφανιστούν πολλές νέες σειρές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τσέκαρε και αυτά: