Γεωργία Μπαχούμη

Η Γεωργία Μπαχούμη είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks, που μας έδειξε αμέσως το στιλ της, αλλά και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας, διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, και ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τις εξόδους της αλλά και με το παιδάκι της, που του έχει τεράστια αδυναμία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Γεωργία Μπαχούμη μπήκε από πολύ μικρή στην αγορά εργασίας, αφού στα 16 της χρειάστηκε να αρχίσει να δουλεύει, και εργάστηκε ως πωλήτρια σε διάφορα μαγαζιά.

Επιπλέον, γεννήθηκε στην Πάτρα, όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Η Γεωργία Μπαχούμη, παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία, ωστόσο τελικά χώρισε, αφού απέκτησαν ένα κοριτσάκι τριών ετών.

Λόγω του ότι δούλεψε από μικρή ηλικία, “ξύπνησε” μέσα της η αγάπη για τη μόδα και το styling, ωστόσο εμπιστεύεται απόλυτα το γούστο της και δεν παρακολουθεί τα trends.

Η ίδια, δήλωσε πως όλες της οι φίλες ζητάνε την άποψή της στο ζήτημα ρούχων. Η Γεωργία Μπαχούμη, ξεκαθάρισε ότι σιχαίνεται τρία πράγματα και δεν είναι άλλα από:

  1. Τα απεριποίητα άκρα
  2. Τα ασιδέρωτα ρούχα
  3. Οι τσάντες απομίμηση

Η παίκτρια του My Style Rocks περιγράφει τον εαυτό της ως δυναμικό και ευαίσθητο, που δεν πρόκειται να δεχτεί προσβολές, αλλά και αυθόρμητο.

Αυτό μας το έχει αποδείξει μέσα από τα επεισόδια του παιχνιδιού, αφού δεν φοβάται να πει ότι κάτι δεν της αρέσει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δημιουργηθεί εντάσεις ανάμεσα στη Γεωργία και σε κάποια άλλη διαγωνιζόμενη.

Η Γεωργία Μπαχούμη, έχει μεγάλες βλέψεις για το My Style Rocks, στο οποίο έλαβε μέρος για να δείξει και να εξελίξει το στιλ της.

Τσέκαρε και αυτά:

Κοτόπιτα: Η συνταγή για την τέλεια γέμιση

Ελένη Χαμπέρη: Με βρίζουν γιατί κατέβηκα υποψήφια με τον Μπέο