Γιώργος Καριπίδης

Ο Γιώργος Καριπίδης, ένας πολλά υποσχόμενος νέος τραγουδιστής, παρουσίασε το νέο του single «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ», σε μουσική του πολυτάλαντου Χάρη Βαρθακούρη και στίχους του σπουδαίου Γιάννη Πάριου, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ταλέντο του Γιώργου Καριπίδη, ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης υπογράφουν μία δυνατή ερωτική μπαλάντα, την οποία ο Γιώργος Καριπίδης ερμηνεύει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Νικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» ο Γιώργος Καριπίδης, διακρίθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες φωνές και κέρδισε τη θέση του ανάμεσα στους φιναλίστ στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού  «Kenga Magjike», ο οποίος διοργανώνεται και προβάλλεται από το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι TvKlan.

Παράλληλα, το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ», έχει συγκεντρώσει πάνω από 500.000 YouTube Views και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στο ραδιοφωνικό Airplay.

Ο Γιώργος Καριπίδης, βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο άλμπουμ το οποίο του εμπιστέυητκαν εξ ολοκλήρου ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Αυτή την περίοδο, ο Γιώργος Καριπίδης, συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στο «Le Jardin» με τις επόμενες ημερομηνίες να είναι την 1 & 22 Απριλίου, καθώς και στις 6 Μαϊου, ενώ πρόκειται να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και το καλοκαίρι.

Τσέκαρε κι αυτό: