Good Job Nicky

Good Job Nicky…Ένας νέος άνδρας που μπήκε στη ζωή μας σαν σίφουνας πριν από λίγα χρόνια και από τότε τα κομμάτια του συντροφεύουν πολλές  στιγμές μας.

 

Θα μπορούσε κάλλιστα να πει κάποιος πως ο καλλιτέχνης με τα μπλε μαλλιά – τα οποία είναι τεράστιο hype – ότι είναι το next best thing που έχουμε στον χώρο της μουσικής, αφού οι ήχοι και τα κομμάτια που μας προσφέρει είναι άκρως ατμοσφαιρικά και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να βάλεις τα ακουστικά σου και να αράξεις στον καναπέ, κλείνοντας τα μάτια σου και να ηρεμείς.

Ο Good Job Nicky μπορεί να προέρχεται από μια οικογένεια η οποία δεν είναι άγνωστη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά έχει χαράξει τη δική του πορεία και σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.

Όπου και αν τον δεις – συνεντεύξεις, σε perfomance, έξω για καφέ – το χαμόγελο του δε “σβήνει” και αμέσως σου δείχνει πως το θετικό vibe είναι αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή σου!

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι για τους οποίους έχουμε λατρέψει τον Good Job Nicky :

#1. Τα λόγια που έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις μας δίνουν την αίσθηση πως πρόκειται για ένα πολύ συγκροτημένο άνθρωπο ο οποίος ήξερε από μικρός τι θέλει να κάνει! Η μουσική ήταν μονόδρομος και μας αρέσει πολύ!

#2. Είναι στυλάρα και πολλά από τα ρούχα και ο τρόπος μα τον οποίο τα φορά, θα έκανε πολλούς καλλιτέχνες στο εξωτερικό να σκάσουν από τη ζήλια τους!

#3.Σου προσφέρει μια μοναδική ηρεμία με τα τραγούδια του! Μέσω της μουσικής του μπορεί να φέρει στο μυαλό σου εικόνες και στιγμές οι οποίες ίσως να μην έχουν έρθει ακόμη στη ζωή σου! Και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο!

 

Τσέκαρε και αυτό : Κρις Χέμσγουορθ : Δεν έφαγε κρέας για να φιλήσει την Πόρτμαν