Grammy

Η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ και ο δισκογραφικός παραγωγός και στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας Κλάιβ Ντέιβις ανακοίνωσαν ότι το καθιερωμένο γκαλά πριν από την τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy το 2022, το γνωστό «Clive Party» αναβάλλεται για την επόμενη χρονιά.

Η μεταφοράς της τελετής απονομής των Grammy στο Λας Βέγκας φαίνεται ότι περιέπλεξε τις προετοιμασίες για το γκαλά που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1976.

«Λόγω υλικοτεχνικών εμποδίων που προκαλεί η συνεχιζόμενη πανδημία, συμπεριλαμβανομένης της μη διαθεσιμότητας κατάλληλου χώρου, αποφασίσαμε να αναβάλουμε το Pre-Grammy Gala του 2022» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας, Χάρβεϊ Μέισον Τζ. και ο Κλάιβ Ντέιβις.

«Θα επαναλάβουμε τη γιορτή του χρόνου όταν θα διοργανώσουμε μια απίστευτη βραδιά με τον μοναδικό και λαμπερό μας τρόπο, φιλόξενη στους υπέροχους μουσικούς καλλιτέχνες, στελέχη της μουσικής, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και σε επιφανείς πολιτικούς. Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, άλλες δραστηριότητες της εβδομάδας GRAMMY θα πραγματοποιηθούν στο Λας Βέγκας και η 64η τελετή απονομής των GRAMMY θα συνεχίσει την παράδοσή της ως η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής στις 3 Απριλίου από το MGM Garden Arena» σημειώνεται στην ανακοίνωση.