Γυμναστική

Η γυμναστική μπορεί να σε αναζωογονήσει μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά και να σε αποφορτίσει από το άγχος και το στρες, πάρα πολύ γρήγορα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Παράλληλα με τη γυμναστική, δεν πρέπει να αφήνουμε πίσω την περιποίηση του δέρματός μας και υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις πριν και μετά το γυμναστήριο.

Πριν το γυμναστήριο

Αν νιώθεις ότι τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα, πριν πας για την προπόνησή σου βάλε μία hair mask και πιάσε τα μαλλιά σου κότσο. Έτσι, όσο εσύ γυμνάζεσαι, τα μαλλιά σου θα ενυδατώνονται και θα λάβουν τα θρεπτικά συστατικά και τα οφέλη, επαναφέροντας την χαμένη λάμψη τους. Με το που πας σπίτι σου, να θυμηθείς να λουστείς.

Σε άλλη περίπτωση αν χρησιμοποιείς σάουνα, βάλε στην επιδερμίδα σου ένα έλαιο σώματος, καθώς η υψηλή θερμοκρασία θα ανοίξει τους πόρους του δέρματος και το έλαιο θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα. Αφού πλυθείς το δέρμα σου θα είναι πολύ απαλό.

Μετά το γυμναστήριο

Αρκετές φορές έχουμε παρατηρήσει πάνω μας μικρά-μικρά σπυράκια, που εμφανίζονται λόγω του ιδρώτα, μαζί με τις σκόνες, τις βρωμιές και την τριβή των ρούχων. Γι’ αυτό καλό είναι να μην μένεις για πολλή ώρα με τα ρούχα της γυμναστικής.

Για να απαλλαγείς από τα σπυράκια χρησιμοποίησε ένα ειδικό αντιβακτηριδιακό σαπούνι. Παράλληλα, να αποφεύγεις την απολέπιση μετά το γυμναστήριο καθώς επιδερμίδα είναι αρκετά ευαίσθητη. Μην ξεχνάς επίσης να βάζεις ενυδατική.

Τσέκαρε και αυτά:

Σκυλιά: Golden Retriever απολαμβάνει τα “Χρόνια Πολλά”

Talk to Me: Μία ταινία που σίγουρα θα σε τρομάξει