Halloween

Παρ’ όλο που το Halloween φέτος έπεσε Τρίτη, αρκετά διάσημα πρόσωπα βγήκαν με εξωφρενικές στολές όλο το “Halloweekend”.

Πώς ντύθηκαν οι celebrities το φετινό Halloween:

Adele

Η βραβευμένη τραγουδίστρια γιόρτασε τις τρομακτικές γιορτές με μια παράσταση στο Λας Βέγκας, “Weekends with Adele”. Για την περίσταση ντύθηκε ως Morticia Addams από την Οικογένεια Addams, με μακριά μαύρη περούκα, μαύρο φόρεμα μέχρι το πάτωμα και δραματικό μακιγιάζ smokey eye.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Ariana Grande και Elizabeth Gillies

Οι μακροχρόνιες φίλες Ariana Grande και Elizabeth Gillies συνέχισαν την αποκριάτικη παράδοσή τους να υποδύονται σκηνές από τις αγαπημένες τους ταινίες. Φέτος ντύθηκαν χαρακτήρες από την ταινία του 1995, Showgirls. Η Grande υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Elizabeth Berkley, Nomi Malone/Polly Ann Costello, ενώ η Gillies ήταν η Cristal Connors της Gina Gershon.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Gillies (@lizgillz)

Camila Mendes, Madelaine Petsch και Lili Reinhart

Οι συμπρωταγωνίστριες του Riverdale επανενώθηκαν αυτό το Halloween για να μεταμορφωθούν σε χαρακτήρες από το κόμικ της DC, Gotham City Sirens. Η Mendes εμφανίστηκε ως Catwoman, η Petsch ντύθηκε Poison Ivy και η Reinhart επέλεξε τη Harley Quinn.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madelaine Petsch (@madelame)

Demi Lovato

Η Demi Lovato μεταμόρφωσε την πριγκίπισσα της Disney, χιονάτη με το χαρακτηριστικό μπλε, λευκό και κίτρινο μίνι φόρεμά της προσθέτοντας ένα χαμηλόμεσο, δερμάτινο κορσέ πάνω από το μπούστο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Ice Spice

Η Ice Spice τράβηξε τα βλέμματα αυτό το Halloween όταν μοιράστηκε φωτογραφίες της ως ο χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων, Betty Boop. Η 23χρονη ράπερ δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram φορώντας τα χαρακτηστικά μαύρα σγουρά μαλλιά της Betty Boop, μαζί με ένα κόκκινο στράπλες μίνι φόρεμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ice Spice (@icespice)

Justin και Hailey Bieber

Ο Justin και η Hailey Bieber πήγαν τα κοστούμια των ζευγαριών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, όταν εμφανίστηκαν σας τους Flintstones. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο παρευρέθηκαν στο Halloween Party των Vas J Morgan και Michael Braun στο Λος Άντζελες ντυμένοι ως οι χαρακτήρες Pebbles και Bamm-Bamm από τη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Η ιδρύτρια της Rhode Beauty μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από την ξεχωριστή αποκριάτικη στολή της: ένα λευκό, δαντελένιο σετ εσωρούχων εμπνευσμένο από αυτό της Carmen Electra από την ταινία παρωδία του 2000, Scary Movie.

Kendall Jenner

Όπως έκανε και η μεγαλύτερη αδελφή της Kim Kardashian στο Met Gala του 2022, έτσι και η Kendall Jenner το έπαιξε Marilyn Monroe με τη φετινή στολή της. Η 27χρονη φόρεσε μια κοντή, σγουρή ξανθιά περούκα και μαύρο ζιβάγκο, καθώς έβαλε στο αριστερό της μάγουλο το χαρακτηριστικό σημάδι ομορφιάς της Monroe.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

“Χρόνια πολλά κύριε πρόεδρε”, έγραψε η Jenner στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Τσέκαρε και αυτά:

Θέατρα Αθήνα: Οι Άθλιοι στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού 

Μαρία Κορινθίου: Η γκάφα που έκανε μπροστά στις κάμερες