Hyundai

Η εταιρεία αυτοκινήτων Hyundai επέλεξε να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη συνεργασία με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δημιουργήσει μεγάλα trends στην παγκόσμια μόδα και δεν είναι άλλος από τον Jeremy Scott.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Jeremy Scott είχε ανακοινλωσει πριν από αρκετό καιρό πως αποχωρεί από τη θέση του creative director του οίκου Moschino! Και αποφάσισε να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή με τη γνωστή εταιρεία χρησιμοποιώντας κομμένα δέρματα και σκασμένα λάστιχα από ηλεκτροκίνητα οχήματα της νοτιοκορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας για να φτιάξει δημιουργίες υχηλής ραπτικής.

“Ποτέ δεν έχω δημιουργήσει φορέματα από υλικά αυτοκινήτων. Οπότε, ήταν μια τελείως καινούργια και μοναδική πρόκληση. Ενθουσιάστηκα όταν η Hyundai μου ζήτησε να κάνω αυτό το Re:Style πρότζεκτ. Με ενθουσίασε πολύ και με ενέπνευσε όλo το R&D και η δουλειά που κάνει η Hyundai για να δημιουργήσει υφάσματα από ανακύκλωση μερών αυτοκινήτων”.

Η εταιρεία αποφάσισε για τέταρτη χρονιά να φέρει την πλατφόρμα ανακύκλωσης “Re:Style” και να δώσει την ευκαιρία σε έναν σχεδιαστή να δημιουργήσει πράγματα με τα “σκουπίδια” που μένουν πίσω όταν η ζωή ενός αυτοκινήτου τελειώνει!

Tσέκαρε και αυτά: