Η γη της ελιάς
Οι δύο επιτυχημένες δραματικές σειρές του MEGA«Η γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο»μονοπωλούν σταθερά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η prime time του καναλιού ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά.
Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του MEGA κατέγραψε το πολύ υψηλό ποσοστό 27% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 4,5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδεςΥψηλή απόδοση κατέγραψε και στο δυναμικό κοινό 18-54, με το ποσοστό να αγγίζει το 20,4%.
Η «Γη της ελιάς» έδειξε για μία ακόμα φορά τη δυναμική της και κέρδισε την πρώτη θέση, σημειώνοντας ποσοστό 31,1% στο σύνολο του κοινού. 
Το συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν σχεδόν 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η μεγάλη παραγωγή του MEGA κατέγραψε ποσοστό 22,7%. Σε επιμέρους κατηγορίες κοινού μάλιστα το ποσοστό ξεπέρασε το 42%.
Το «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε και χθες το τηλεοπτικό κοινό και παρέμεινε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Τη δραματική σειρά του MEGA παρακολούθησαν σχεδόν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές διατηρώντας την πρωτιά της με ποσοστό 26,1στο σύνολο του κοινού και 20,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 39,3%.  
Τσέκαρε κι αυτό:

Χριστούγεννα 2022: “Η αυλή των χρωμάτων”