Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου αλλά ήδη οι πρωταγωνιστές δεν θα ξεκουραστούν και τόσο αφού έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Η γη της ελιάς από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στους δέκτες μας κατάφερε σύντομα να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών και αυτό φάνηκε γρήγορα τόσο από τα νούμερα της τηλεθέασης όσο και από την απήχηση στα social media.
Σε ένα από τα βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο και το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τους πρωταγωνιστές της σειράς σε μικρή ηλικία.
Φυσικά από αυτές τις φωτογραφίες δεν θα μπορούσε να λείπει η Αφροδίτη Λιάντου που έχει το ρόλο της Μυρτάλης στη σειρά και την οποία βλέπουμε σε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία αγκαλιά με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια.
Σε αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε σε παιδική ηλικία ακόμα και τη Λυδία Κονιόρδου η οποία στη σειρά Η γη της ελιάς υποδύεται τη Μαργαρίτα Τυπάλδου.
Εντυπωσιακή είναι και η παιδική φωτογραφία της Μάρως Κοντού, η οποία υποδύεται τη Μαρία Αναγνώστου.
Αγνώριστος πραγματικά είναι ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκη, τον οποίο στη φωτογραφία του από την εφηβική του ηλικία είναι ένας άλλος άνθρωπος με πυκνό μακρύ σγουρό μαλλί.
Δείτε το βίντεο και με κάποιους θα σοκαριστείτε

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Γιώργος Χατζάκης: Το νέο του τραγούδι