Η γη της ελιάς

Συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», με παρεξηγήσεις που κλονίζουν δυνατές σχέσεις.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή Παρασκευή στη σειρά Η γη της ελιάς.

Επεισόδιο 23 (Κυριακή 22 Οκτωβρίου)

Η Ιουλία στη Θεσσαλονίκη καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πλησιάσει την Αριάδνη, αλλά αντιμετωπίζει μια ιδιαίτερα αρνητική στάση. Ως ύστατη προσπάθεια, η Ιουλία τής γράφει ένα γράμμα όπου εξηγεί όσα έχουν συμβεί και το αφήνει στη δουλειά της για να της το δώσουν.

Η Αθηνά και η Μαρία συζητούν για τα τελευταία γεγονότα και η Αθηνά μένει έκπληκτη με τη στάση ζωής που έχει αποφασίσει να κρατήσει η μητέρα της στο εξής. Η Μαρίνα, έξαλλη με τον Μάνο μετά την πληροφορία που της έδωσε η Αρετή, πηγαίνει και του ζητά εξηγήσεις. Ο Μάνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά δεν γίνεται πιστευτός και η κατάσταση χειροτερεύει. Ο Στράτος αρχίζει να υποψιάζεται την ερωτική σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα. Όταν ο άστεγος μεταβιβάζει όλη του την περιουσία του στη Δομή, ο Νάσος Καπετανάκος, ο ξάδελφός του, βγαίνει εκτός εαυτού και βάζει στο στόχαστρό του τη Μαργαρίτα. Της στήνει καρτέρι στον δρόμο και προσπαθεί να την πετάξει στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του.