Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς έρχεται τη Δευτέρα με ένα νέο επεισόδιο και αυτή τη φορά τα νέα του θανάτου συγκλονίζουν την οικογένεια Βρεττάκου.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στη σειρά Η γη της ελιάς.

Ο θάνατος του Ιάκωβου συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου αλλά και τους αγαπημένους του φίλους.

Ο Λυκούργος δίνει από ένα γράμμα στον Ισίδωρο, τον Μάνο και την Ιουλία, με τις τελευταίες επιθυμίες του Ιάκωβου και την ευχή του να σκορπιστεί η τέφρα του στην Καρδαμύλη. Η περιουσία του περνά στα χέρια της Ιουλίας, η οποία είναι απαρηγόρητη από
τον χαμό του αδελφού της.

Ο Λυκούργος παραδίδει ένα γράμμα και στην Αθηνά που συγκλονίζεται με τα νέα και τον αποχαιρετισμό του. Η Αρετή, η Αναστασία και η Ασπασία αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά τη θέλησή του, με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Ράινα πέφτει στην παγίδα του «αφεντικού» και οδηγείται στη γνωστή βίλα όπου προγραμματίζεται μια ακόμα δολοφονία snuff.

Ο Κουράκος παραδέχεται στην Ευτυχία πως τρέφει συναισθήματα για εκείνη, όμως η μικρή τους περιπέτεια πρέπει να τελειώσει. Την ίδια ώρα, ένας μυστηριώδεις άνδρας, ο Σωκράτης Δρακόπουλος (Αποστόλης Τότσικας) κάνει την εμφάνισή του στο χωριό.

Τσέκαρε κι αυτό:

Survivor All Star : Πρώην παίκτης πάει Άγιο Δομίνικο