Ιχθύες Απρίλιος

Ιχθύες Απρίλιος: Σε σχέση με άλλα ζώδια αυτός ο μήνας θα είναι κάπως αναζωογονητικός για εσάς, αλλά και για τα θέλω που έχετε στη ζωή σας.

Ο Ιχθύες Απρίλιος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να βρεθεί μπροστά σε κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να ενεργοποιηθείτε και να αρχίσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Θα έχετε επίσης σύμμαχο τη γοητεία σας σε όλο αυτό και αυτός ο ερωτισμός δεν θα μείνει απαρατήρητος από νέα πρόσωπα που θα θελήσουν να μπουν στη ζωή σας.

Η ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και στα ερωτικά σαε είναι σίγουρη, αλλά μετά τα μέσα του μήνα θα νιώθετε έντονο εκνευρισμό και μία τάση να γίνουν όλα γρήγορα και παρορμητικά. Αυτό πρέπει να το προσέξετε ειδικά στις μετακινήσεις έτσι ώστε να αποφύγετε προβλήματα.

Ο Ιχθύες Απρίλιος του δεύτερου δεκαημέρου θα νιώσει έντονη την ανάγκη της ανανέωσης στη ζωή σας, αλλά από την αρχή του μήνα θα πρέπει να θυμάστε πως ήρθε η ώρα της πράξης για τα οικονομικά σας, εάν θέλετε να δείτε το πορτοφόλι σας γεμάτο.

Εν συνεχεία ο μήνας αποκτά για εσάς μία πιο ανέμελη χροιά, με εσάς να έχετε διάθεση για διασκέδαση και να περάσετε καλά με νέες συναντήσεις, νέες γνωριμίες και έντονες ερωτικές στιγμές που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε κάτι όμορφο και σταθερό.

Πρέπει με την έκλειψη στις 30 Απριλίου να προσέχετε τις μετακινήσεις και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, ακόμα κι αν κάποιοι θελήσουν να σας παρασύρουν σε καυγά.

Ο Ιχθύες Απρίλιος του τρίτου δεκαημέρου θεωρείται από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου με μεγάλες προοπτικές να εκπληρώσετε τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας. Για να γίνουν όμως αυτά θα πρέπει να πάρετε απόφαση πως από τις αρχές του μήνα θα πρέπει να κουραστείτε και να κάνετε κάποιες θυσίες.

Τα επαγγελματικά σας και θέματα οφειλών ίσως να σας απασχολήσουν έντονα μετά τα μέσα του μήνα, αλλά παράλληλα, θα υπαρξουν και ευκαιρίες για να λυτρωθείτε από αυτά τα προβλήματα που σας ταλανίζουν΄.

Το τέλος του μήνα σας βρίσκει γεμάτους ενθουσιασμό και διάθεση ρομαντική και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μπορεί να φωτογραφίσει ένας 6χρονος για γνωστό περιοδικό; Η απάντηση είναι “ναι”!