Ιφιγένεια Λάγιου

Η Ιφιγένεια Λάγιου είναι το νέο πρόσωπο που ήρθε στο My Style Rocks και φαίνεται πως έχει έρθει για να κάνει αισθητή την παρουσία της στο reality μόδας.

Η Ιφιγένεια Λάγιου είναι μόλις 26 ετών και δηλώνει πως είναι μία επιχειρηματία στο σύντομο βιογραφικό της που έδωσε στο My Style Rocks.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Έρχεται από την Καλαμάτα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και στην Αθήνα εγκαταστάθηκε μόνιμα στα 18 της χρόνια, όταν αποφάσισε να σπουδάσει αισθητικός.

Η ίδια δηλώνει πως είναι μοναχοπαίδι και αυτό είχε ως συνέπεια να γίνει και λίγο κακομαθημένη, με την Ιφιγένεια Λάγιου να το παραδέχεται κιόλας και να καμαρώνει κιόλας για αυτό!

Η επαφή με τη μόδα έγινε νωρίς στη ζωή της αφού η μητέρα της δούλευε σε βιομηχανία με ρούχα. Έτσι, θυμάται τον εαυτό της από την ηλικία των 3-4 ετών να δοκιμάζει, να αλλάζει, να τροποποιεί και να διαμορφώνει το δικό της στυλ.

Περιγράφοντας τον εαυτό της, δηλώνει πως υπάρχουν τρεις λέξεις που την περιγράφουν και αυτές δεν είναι άλλες από το “απαιτητική”, “κυκλοθυμική” και “παρατηρητική”.

Αυτό που επίσης παραδέχεται για τον εαυτό της είναι πως δεν έχει πολλές φίλες και αυτό γιατί δεν μπορούν να την αντέξουν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τους λόγους που είναι ανυπόφορη.

H ανάρτηση στο Instagram στον επίσημο λογαριασμό του My Style Rocks

το My Style Rocks έρχεται επειδή της αρέσει η τηλεόραση, η δημοσιότητα και επειδή… μπορεί να κερδίσει!

Τσέκαρε και αυτό:

TikTok: Ο περιορισμός που θα λάβουν οι χρήστες κάτω των 18 ετών

Σοφία Ρίτσι: Το μυστικό για το τέλειο Slicked-Back Bun