Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα καθίσουν στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks” και μέσω του Instagram φρόντισε να κάνει ένα μικρό spoiler!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μοντέλο που παρουσίασε το “Love Island” πριν από κάποιους μήνες αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι μόδας και όπως φαίνεται οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Σε story της στο Instagram ανάρτησε μια εικόνα όπου τη βλέπυμε να προετοιμάζεται με τον συνεργάτη Γιάννη Λάσκο και έχει κάνει ταγκ τον επίσημο λογαριασμό της Ατζούν μίντια! Επομένως τι κάνει “νιαου,νιαου” στα κεραμίδια;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα κορίτσι το οποίο λατρεύει τη μόδα και το στιλ της πάντα απασχολεί αφού ξέρει πολύ καλά πώς να συνδυάζει τα ρούχα της και κάθε της εμφάνιση είναι πηγή έμπνευσης.

Mέσω του λογαριασμού της στο Instagram κάνει πολλές προτάσεις και θεωρείται ένα από τα κορίτσια της ελληνικής showbiz pου μπορεί να συμβουλεύσει τις υπόλοιπες γυναίκες για κάποια πράγματα! Μην ξεχνάς πώς έχει μείνει στο εξωτερικό, έχει συνεργαστεί με πολλά fashion brands και τα μάτια της έχουν δει πολλά!

Ανυπομονούμε να τη δούμε!

Τσέκαρε και αυτά: