Ηλίας Γκότσης

O Ηλίας Γκότσης ήταν ένας από τους παίκτες του Survivor All Star που αποβλήθηκε λόγω κάποιον γεγονότων που διαδραματίστηκαν στον Άγιο Δομίνικο και όταν έφυγε από το νησί, επέλεξε να κάνει κάποια unfollow διότι ήταν πολύ ενοχλημένος με τις συμπεριφορές συμπαικτων του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μιλώντας στο “OK” και τον Γιώργο Πράσινο, ο νικητής του Survivor 2018, αποκάλυψε πως υπήρξαν συμπεριφορές που τον στεναχώρησαν και επέλεξε να κάνει αυτή την κίνηση!

“Όντως έγινε μεγάλος ντόρος, γι’ αυτό και τώρα που πέρασε λίγος καιρός, δεν έχει νόημα να το ανακυκλώνουμε. Σημασία έχει ότι κάποιες συμπεριφορές με στεναχώρησαν και το είχα πει κιόλας. Έτσι είμαι εγώ. Δεν είναι δικαιολογία ότι επειδή είσαι μέσα στο παιχνίδι αλλάζεις κατά βούληση τον χαρακτήρα σου. Θέλεις από πρότερο αθλητικό βίο, λατρεύω το fair play, είτε μέσα στα γήπεδα είτε- κυρίως – στην ίδια τη ζωή. Όπως είμαι στην καθημερινότητά μου, έτσι ήμουν και μέσα στο παιχνίδι”.

Ο Ηλίας Γκότσης από ότι φαίνεται, δεν έχει σκοπό να επιστρέψει σε κάποιο follow κάποιου παίκτη καθώς είναι μια… σφραγίδα που έσπασε!

“Όταν γίνεται ένα unfollow, έχει γίνει πρώτα μέσα σου και μετά το κάνεις στα social media. Δεν είναι θέμα εκδίκησης αλλά είναι σαν μια σφραγίδα ότι κάτι έσπασε. Επίσης, θέλω να ακολουθώ άτομα με τα οποία έχω επαφή, τα αγαπώ και με ενδιαφέρει το τι ανεβάζουν”. 

Tσέκαρε και αυτά: