Instagram

To Instagram μπορεί να έχει χάσει “πόντους” αφού το TikTok έχει γίνει πλέον η αγαπημένη πλατφόρμα της γενιάς των Gen Z και των instagrammers, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε γίνονται προσπάθειες για να κάνει πράγματα τα οποία θα φέρουν τον κόσμο ξανά κοντά του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ έχει αποφασίσει να κάνει προσθήκες στη γνωστή πλατφόρμα και αποκάλυψε πως έρχεται ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα αφορά όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες που διαθέτουν προφίλ στο Instagram θα μπορούν να προσθέσουν μέχρι και 5 links στο βιογραφικό τους το οποίο βρίσκεται πάνω από τος φωτογραφίες που έχουν στο feed τους.

Ο χρήστης θα μπορεί να πηγαίνει στην επιλογή “Edit Profile” και να προσθέσει τα links που θέλει στο βιογραφικό του. Στο βιογραφικό θα φαίνεται το πρώτο link της επιλογής του χρήστη και έπειτα θα φαίνονται από κάτω τα υπόλοιπα link τα οποία έχει επιλέξει έτσι ώστε να προωθεί τις δουλειές του.

Τις επόμενες μέρες θα μπορούν οι χρήστες να το δοκιμάσουν!

Ο Ζούκερμπεργκ αναμένεται να ανακοινώσει και άλλες αλλαγές στο μέλλον καθώς πιστεύει πολύ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκεφτεί!

Τσέκαρε και αυτά: