Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και η κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη “συναντήθηκαν” στη σκηνή των MadWalk και υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της Έλενας Τσαγκρινού, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Μια από τις ωραιότερες στιγμές στα φετινά MadWalk ήταν η στιγμή όπου η γνωστή influencer ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει με την Έλενα Τσαγκρινού το κομμάτι “Σαββατόβραδα” και η κολλητή της και επίσης influencer, περπάτησε με δημιουργία του brand τους “Bubblegun”.

Αστραφτερές δημιουργίες, ρούχα με το γνωστό logo του brand που έχουν λατρέψει πολλά κορίτσια αλλά και ιδιαίτερα prints τα οποία είναι η τελευταία τάση της μόδας εμφανίστηκαν στην πασαρέλα και έφεραν μια fun διάθεση στο μοδάτο event! Ελευθερία, σέξι διάθεση, άνεση, γυναικεία αλληλεγγύη και στιλ είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το brand και περιμένουμε να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζουν!

Η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσσαρη έχουν δημιουργήσει ένα power brand με ρούχα και αξεσουάρ που απευθύνεται σε όλα τα κορίτσια και για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην σκηνή του MadWalk και μέσω ενός μικρού αποσπάσματος πήραμε μια μικρή γεύση.

Τσέκαρε το βίντεο από το 11:20:

Περιμένουμε να δούμε όλο το act!