Ιρλανδία

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ιρλανδία καθώς τα ΑΤΜ “μοίρασαν” χρήματα σε πολίτες οι οποίοι δεν περίμεναν να δουν ξαφνικά πολλά λεφτά στα χέρια τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τα ιρλανδικά μέσα, η τράπεζα “Bank of Ireland” είχε ένα τεχνικό πρόβλημα στα ΑΤΜ και είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν πολλά περισσότερα χρήματα από όσα είχαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Μάλιστα, κάποιοι δεν είχαν καθόλου λεφτά και κατάφεραν να πάρουν μέχρι 1.000 ευρώ.

Λόγω του τεχνικού προβλήματος δημιουργήθηκαν ουρές στα ΑΤΜ το βράδυ της Τρίτης 15/8 και μέσω Social media ο κόσμος ενημέρωνε για αυτό που συμβαίνει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ακόμη μεγαλύτερες ουρές.

Αναγκάστηκαν να παρέμβουν οι αρχές μόλις άρχισε να γνωστοποιείται στην Ιρλανδία πως τα ΑΤΜ μοιράζουν δωρεάν χρήματα λόγω του τεχνικού προβλήματος ενώ η τράπεζα έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση και πως δεν πρέπει να πάρουν τα χρήματα οι πολίτες αν δεν τους ανήκουν διότι θα διαπράττουν απάτη.

“Αν ξέρετε ότι δεν έχετε χρήματα, αλλά παίρνετε 1.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό, διαπράττετε απάτη. Και αυτό δεν είναι πρόβλημα που έχει να κάνει με τα συστήματα της Bank of Ireland”, αναφέρουν στην ανακοίνωση!

Τσέκαρε και αυτά: