Κακοποίηση ζώων

Η κακοποίηση ζώων είναι ένα θέμα το οποίο μας αφορά όλους και όταν αντιλαμβανόμαστε πως κάποιο πλάσμα βρίσκεται σε κίνδυνο ή έχει υποστεί βία, πρέπει να απευθυνόμαστε άμεσα στις αρχές προκειμένου να σωθεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια απίστευτη καταγγελία είδε τα φώτα της δημοσιότητας καθώς φέρεται να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ένα άλογο στο Βόλο!

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο επιχειρηματίας Γιώργος Καρυοφύλλης, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα στις 26/8 και κατήγγειλε πως ένας αλλοδαπός άνδρας προσπάθησε να βιάσει μια θηλυκή φοράδα.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία ο άνδρας βρέθηκε στο κτήμα που διατηρεί ο επιχειρηματίας στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων και η περιγραφή που έκανε στα Social media προκαλεί ανατριχίλα.

“Το έριξε κάτω, του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις. Ευτυχώς εκείνη την ώρα επέστρεφε ο ιδιοκτήτης και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εμετική πράξη του. Τον κυνηγήσαμε αλλά χάθηκε”. 

Η αστυνομία προσπαθεί να βρει τον φερόμενο δράστη.

Η κακοποίηση ζώων έχει αρχίσει να γίνει ιδιαιτέρως ορατή τα τελευταία χρόνια και πολλές είναι οι δράσεις, τόσο του κράτους όσων και των πολιτών έτσι ώστε να εξαλειφθεί τι φαινόμενο και να μπορούν τα ζώα να ζήσουν όπως πρέπει! Χαρούμενα και χωρίς να φοβούνται!

Τσέκαρε και αυτά: