Καλό Μεσημεράκι

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στην τελευταία εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” καθώς η παραγωγή του είχε ετοιμάσει πολλά πράγματα και συναντήσεις αφού αφήνει για λίγο την τηλεόραση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παρουσιαστής έκανε τα χορευτικά του, μίλησε με κάποιους παρουσιαστές του ΣΚΑΙ όπως η Φαίη Σκορδά και ξαφνικά τα φώτα έπεσαν και εμφανίστηκε ένας “Προδότης” ο οποίος μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Κάτω από τον κόκκινο μανδύα και τη χρυσή μάσκα, βρισκόταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος αποφάσισε να συναντήσει τον παλιό καλό του φίλου ο οποίος δεν τον πήρε ποτέ τηλέφωνο!

Οι δυο παρουσιαστές κάθισαν και τα είπαν αφού είχαν καιρό να συζητήσουν και παρόλο που δεν του σήκωσε το τηλέφωνο ο Νίκος Μουτσινάς, κάθισαν και τα είπαν σαν δυο καλοί φίλοι!

Ο παρουσιαστής του “The 2Night show” επέλεξε να κάνει δώρο στον παλιό του φίλου μια στολή από το ριάλιτι “Οι Προδότες” και ο Νίκος Μουτσινάς κάθισε στα πόδια του και ήρθαν ακόμη πιο κοντά!

Ήταν μια πολύ όμορφη έκπληξη την οποία σίγουρα δεν περίμενε κανείς αφού ο Γρηγόρης δεν κάνει εύκολα εμφανίσεις! Και επέλεξε την τελευταία εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”.

Τσέκαρε και αυτά: