Καλό Μεσημεράκι

Ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τους εγωισμούς και όλα όσα έχουν γίνει με τον Νίκο Μουτσινά και πήγε στην τελευταία εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι“.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός καλλιτέχνης μπήκε στο πλατό με το αγαπημένο τραγούδι του Νίκου Μουτσινά “σε παίρνω για να σου πω” και κάπως έτσι μπήκε τέλος στην ιδιαίτερη κοντρίτσα που είχαν μεταξύ τους!

Ο Τριαντάφυλλος φορώντας ένα λευκό outfit τραγούδησε το κομμάτι, ο Νίκος Μουτσινάς ενθουσιάστηκε και ο κόσμος τρελάθηκε με αυτή τη συνύπαρξη!

Ο τραγουδιστής αφού είπε πως ο Νίκος είναι ο καλύτερος παρουσιαστής στην Ελλάδα, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες του ενώ ο Μουτσινάς δε σταμάτησε να χορεύει, με τον ιδρώτα να κυλά αδιανόητα στο μέτρο του!

Εννοείται πως τα χορευτικά συμμετείχε και η Βάνια ενώ ο Τριαντάφυλλος ζεστάθηκε και έβγαλε το πουκάμισο του και έμεινε με ένα μαύρο tank top!

Όταν τελείωσε το τραγούδι και ο χορός, οι δύο τους έφυγαν από το πλατό του “Καλό Μεσημεράκι” και κάπως έτσι είδαμε την κόντρα να λήγει!

Να σου θυμίσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς είχε σχολιάσει πολλάκις τη συμπεριφορά του καλλιτέχνη στο Survivor και ο τραγουδιστής δεν δεχόταν πολλά από αυτά που έλεγε!

Τσέκαρε και αυτά: