Καρκίνος Μάιος

Καρκίνος Μάιος: Θα είστε από τα ζώδια εκείνα που μέσα σε αυτό το μήνα θα δείτε πως όλα είναι λίγο χωρισμένα και τα καλά και τα κακά.

Ο Καρκίνος Μάιος θα νιώθει όλο τον Μάιο μία τρομερή εσωτερική ένταση σαν να θέλετε να ουρλιάξετε και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν γύρω σας πολλά πράγματα και πολλές πληροφορίες να επεξεργαστείτε και ο σκληρός σας δίσκος είναι ήδη φορτωμένος αρκετά.

Στον αισθηματικό τομέα είστε είτε του ύψους είτε του βάθους, οπότε δεν αποκλείονται χωρισμοί για να πείτε επιτέλους ανάσανα ή ακόμα και δεσμεύσεις μακροχρόνιες. Βέβαια από τα μισά του μήνα με την Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας, η κατάσταση γλυκαίνει λίγο και εσείς θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και μπόλικο φλερτ.

Ο Καρκίνος Μάιος λόγω της ίδιας αστρολογικής μετακίνησης της Αφροδίτης θα έχει και μπόλικες ευκαιρίες και στα επαγγελματικά, αλλά και αυτά θα δουν φως μέσα από μικρές κακουχίες που ίσως σταδιακά να σας ξενερώνουν.

Να ξέρετε ότι μέσα στο μήνα δεν αποκλείεται να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να απαντήσετε στο ερώτημα εάν ξανακολλάει το ραγισμένο γυαλί. Εάν απαντήσετε σε αυτό τότε ξέρετε και τι θα κάνετε με τις επιστροφές.

Ο Καρκίνος Μάιος θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει λίγο καλύτερα και τα οικονομικά του, για αυτό αποφύγετε κάθε περιττή σπατάλη και σίγουρα από τα μέσα του μήνα και μετά αποφύγετε την υπερβολή στο φαγητό γιατί θα παχύνετε.

Τσέκαρε κι αυτό: