Καθαρά Δευτέρα 2023

Καθαρά Δευτέρα 2023 : Ένα πολύ δυνατό τριήμερο πλησιάζει και στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να στρογγυλοκαθίσουμε στο τραπέζι κι να απολαύσουμε μοναδικά εδέσματα τα οποία μας προσφέρει η θάλασσα και οι αγαπημένοι μας φίλοι και συγγενείς θα είναι στο πλευρό μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ωστόσο κάποιοι από εμάς μπορεί να μη θέλουμε να περάσουμε αυτές τις μέρες στην πόλη που μένουμε και. α ξεφύγουμε λίγο από την Αθήνα και ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι προορισμοί οι οποίοι είναι σχετικά κοντά και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφες στιγμές.

Καθαρά Δευτέρα 2023 – Ποιοι είναι αυτοί οι προορισμοί

    1. Γαλαξίδι

Το Γαλαξίδι είναι ένας υπέροχος προορισμός στον οποίο μπορούμε να βρεθούμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές ενώ έχουν στο πλευρό μας αγαπημένους μας ανθρώπους. Στην περιοχή αυτή θα νιώσεις πως επιστρέφεις πίσω στον χρόνο και στα καπετανόσπιτα θα βρεις τις εικόνες που θέλεις να απαθανατίσεις έτσι ώστε να κάνεις τα ανάλογα stories.

Μπορείς να επισκεφτείς το Ναυτικό Μουσείο και τον Άγιο Νικόλαο ο οποίος είναι ένας ναός του 7ου αιώνα. Θα κάνεις βόλτες στον παραλιακό δρόμο και μπορείς να πάρεις ένα ποδήλατο το οποίο θα είναι ο σύμμαχος σου για μεγαλύτερες βόλτες.

Υπάρχουν πολλά μαγαζάκια τα οποία είναι εξαιρετικά και θα απολαύσεις θεϊκούς μεζέδες και ουζάκια.

2. Αράχωβα

Ένας σούπερ must προορισμός που τα έχει όλα! Μόλις δυο ώρες από την Αθήνα είναι ένα γραφικό χωριό το οποίο έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένο μέρος των Αθηναίων και όχι μόνο και θερωείται σούπερ για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Διαθέτει ένα πανέμορφο τοπίο και πολλά μαγαζάκια όπου θα μπορέσεις να απολαύσεις τα θαλασσινά σου και τη φρεσκοψημένη λαγάνα σου ενώ υπάρχουν ξενώνες οι οποίες θα σε κάνουν να μη θέλεις να φύγεις.

Τσέκαρε και αυτά: