καθαρισμός προσώπου

Πολλές είναι οι γυναίκες και οι άνδρες που επιλέγουν πολύ συχνά να περιποιηθούν το δέρμα τους και ο καθαρισμός προσώπου είναι ένα από τα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να νιώσει πιο όμορφα.

 

Είναι μια διαδικασία η οποία μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λίγο, διότι αν έχεις καιρός να περιποιηθείς το δέρμα του προσώπου σου και έχει “μαζευτεί” σμήγμα, μπορεί να πονέσεις λίγο έως αρκετά! Αλλά η ομορφιά θέλει θυσίες αγάπη!

Ο καθαρισμός προσώπου είναι στην ουσία η απομάκρυνση των μαύρω στιγμάτων και του σμήγματος που εμφανίζονται στο δέρμα μας και οι παράγοντες που ευθύνονται μπορεί να είναι πολλοί! Για αυτό το λόγο συμβουλευόμαστε έναν δερματολόγο ο οποίος ξέρει πώς ακριβώς να περιποιηθεί το δέρμα ή αισθητικούς οι οποίοι είναι “δοκιμασμένοι”.

Τι πρέπει να προσέξεις και τι να μην κάνεις για 48 ώρες 

Μετά τον καθαρισμό υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία δεν πρέπει να κάνεις :

#1. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις πετσέτα που χρησιμοποιήσεις πριν τον καθαρισμό! Το ίδιο ισχύει και για την μαξιλαροθήκη! Πρέπει να είναι όλα καθαρά!

#2.Δε βάφεσαι για 48 ώρες!

#3.Δε βγαίνεις από το σπίτι χωρίς αντηλιακό! Καλό είναι να φοράς όλες τις ημέρες του χρόνου, αλλά μετά τον καθαρισμό επιβάλλεται!

Τσέκαρε και αυτό :

Maneskin : Το νέο τους συγκινητικό τραγούδι

Met Gala : Σε ποιον θα είναι αφιερωμένο το 2023