Κέιτ Μίντλετον

Μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον στα βραβεία Bafta 2023 και στο πλευρό της βρισκόταν ο επίσης πολύ στιλάτος πρίγκιπας Ουίλιαμ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα αποφάσισαν να δώσουν το παρών στα λαμπερά βραβεία που διεξάγονται στη Βρετανία και όταν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, τα φλας άστραψαν καθώς η Κέιτ φόρεσε ένα συγκλονιστικό Alexander McQueen one shoulder το οποίο συνδύασε με μαύρα γάντια τα οποία έφταναν παραπάνω από τον αγκώνα, χρυσές γόβες και σκουλαρίκια που θύμιζαν λουλούδια.

Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει δεν ήταν “άγνωστο” καθώς ήταν αυτό που είχε φορέσει στα Bafta 2019 και έχει τροποποιηθεί καθώς τότε υπήρχε ένα φλοράλ απλικέ το οποίο διακοσμούσε τον ώμο.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να είναι ελαφριά βαμμένο το πρόσωπο της και τα μαλλιά της ήταν πολύ απλά χτενισμένα χωρίς να κάνει υπερβολές.

Τσέκαρε την :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι μεγάλη φαν της ανακύκλωσης και της βιωσιμότητας και θέλει να φορά τα αγαπημένα της κομμάτια όποτε μπορεί και να μην επενδύει σε καινούργια μόνο και μόνο για να τα φορέσει μια φορά.

Για μια ακόμη φορά ήταν εξαιρετική και ενθουσίασε τους πάντες!

Τσέκαρε και αυτά: