Κέβιν Σπέισι

Αθώος ο Κέβιν Σπέισι για όλες τις κατηγορίες περί σεξουαλικών επιθέσεων που ισχυρίστηκαν νεαροί άνδρες πως έγιναν από τον γνωστό ηθοποιό, μετά από τη απόφαση των ενόρκων βρετανικού δικαστηρίου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι ένορκοι που κλήθηκαν να δώσουν την απόφαση τους στο δικαστήριο Southwark Crown στο Λονδίνο έχοντας παρακολούθησει την υπόθεση του διάσημου ηθοποιού, έκαναν σύσκεψη η οποία διήρκησε δυο μέρες και αποφάσισαν πως είναι αθώος και πως δεν έχει διαπράξει κάποιο σεξουαλικό αδίκημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABC News (@abcnews)

Ο Κέβιν Σπέισι ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με 9 κατηγορίες μετά από καταγγελίες – σεξουαλική επίθεση, παρενόχληση και εξαναγκασμό ατόμου σε διεισυδτική σεξουαλική δραστηριότητα – ξέσπασε σε κλάματα όταν ανακοινώθηκε η απόφαση των ενόρκων σύμφωνα με το Variety ενώ περίμενε υπομονετικά!

Η απόφαση βγήκε τέσσερις εβδομάδες περίπου από την ημέρα που εκδικάστηκε η υπόθεση στο Λονδίνο και η νομική ομάδα του ηθοποιού έδωσε μεγάλη μάχη για να αποδείξει την αθωότητα του.

Ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς “House of Cards” ανακουφίστηκε μετά την απόφαση και ευχαρίστησε τους πάντες μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Λίγο πριν από τις δικαστικές αίθουσες για να μιλήσει στους δημοσιογράφους, θέλησε να καθίσει λίγο με την οικογένεια του για να μιλήσουν καθώς ήταν μια στιγμή η οποία δε θα σβήσει ποτέ από το μυαλό του.

Tσέκαρε και αυτά: